kamera

Dahua AI-System

Dahua är en av världens största kameratillverkare med ett brett produktsortiment av högsta kvalitet. Deras AI-Teknologi är idag världsledande. AI står för artificiell intelligens och den tekniken kan t ex eliminera oönskade "fellarm" från systemet med upp till 99% via deras avancerande algoritmer. Dessa AI-algoritmer kan urskilja om det är en människa eller ett fordon som det ska reagera på. Till exempel, om systemet är inställd på att endast människor har tillåtelse att vistas inom ett område så kan systemet larma/informera om det kommer ett fordon inom området. AI har många fler användbara funktioner, ansiktsigenkänning/personidentifiering, bilnummerskylts-läsning, mm.

Kameror för all typer av lösningar

 

Dahua tillverkar kameror för alla typer av lösningar. 
Oavsett om du letar efter kameror till er villa, företag, industri eller till en speciallösning så kan Dahua leverera rätt produkter. 

Mobilapp

Med mobilappen som finns till både iPhone och Android så går det att alltid få tillgång till kamerasystemet, styra PTZ kameror, titta på inspelat material, eller få notifieringar direkt i mobilen vid olika händelser. Nu kan du på ett smidigt sätt alltid ha full kontroll över dina kameror i systemet